Το «Εργαστήριο Δημοσιογραφίας με Drones», του  Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ΕCI), διοργανώνει το πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με  Drones» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (09:30 – 17:00), στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, με τη συνδιοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δημοσιογράφους, στελέχη ενημέρωσης / επικοινωνίας,  στελέχη ειδησεογραφικών δικτύων και οργανισμών που ασχολούνται με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην σύγχρονη επικοινωνία / δημοσιογραφία, αλλά και κάθε πολίτη που θα ήθελε να εκπαιδευτεί σχετικά με τις προκλήσεις, ευκαιρίες και δυνατότητες αυτής της ευρέως διαθέσιμης τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, καθώς και ειδικούς όρους περαιτέρω πρακτικής εκπαίδευσης, που οδηγεί σε απόκτηση Άδειας Χειριστή Drones από την ΥΠA.

Το Σεμινάριο υποστηρίζεται, επίσης, από την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καθώς και από τους Direction Business Network, Dikaiologitika News, Web10 και το Futurology.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εγγραφή και το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

This event will allow participants to:

  • Hear directly from CIOs and technology leaders from area school districts
  • Network with fellow industry leaders in the region
  • Learn about the hot issues in the education IT market
  1. Hear directly from CIOs and technology leaders from area school districts
  2. Network with fellow industry leaders in the region
  3. Learn about the hot issues in the education IT market

Auburn supports providing quality training for its teachers and staff surrounding the use of available technology within the district.

Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (09:30 – 17:00), στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, καθώς και ειδικούς όρους περαιτέρω πρακτικής εκπαίδευσης, που οδηγεί σε απόκτηση Άδειας Χειριστή Drones από την ΥΠA.